Acasa Casă Unelte care nu ar trebui să îți lipsească din trusa de scule

Unelte care nu ar trebui să îți lipsească din trusa de scule

Autor: Diana Colcer
0 comentariu 74 vizualizari 4 minute timp estimat

Orice gospodar bun trebuie să aibă la îndemână trusa de scule cu care să poată rezolva orice problemă care se iveşte în locuinţă. Micile reparaţii inevitabile sau schimbările majore din orice gospodărie vor fi mult mai uşor de realizat dacă vei avea la dispoziţie uneltele potrivite. Iată care sunt uneltele necesare pentru a face faţă oricărei situaţii neprevăzute.

Unelte de mână. Sculele de mână te vor ajuta să repari micile probleme cu care te poţi confrunta în orice moment. Şurubelniţele sunt unelte care nu trebuie să îți lipsească din casă. În plus, patentul, cheile sau ciocanul îţi vor uşura munca De exemplu, dacă vrei să schimbi bateria de la cadă, o cheie reglabilă şi un patent se pot dovedi extrem de utile.

Scule electrice. Deşi preţul de cumpărare poate părea unul ridicat, o trusă de scule electrice îţi va sta la dispoziţie în cazul în care vrei să faci schimbări majore în locuinţă. O bormaşină electrică te poate ajuta dacă vrei să montezi corpurile de mobilier sau să fixezi tablouri pe pereţii sufrageriei tale.

Fierăstrăul electric, împreună cu polizorul unghiular, sunt foarte folositoare, dacă te gândeşti să redimensionezi mobilă veche sau chiar să construieşti altele noi. 

Scule motorizate. Motofierăstrăul sau drujba sunt două unelte care îţi vor face viaţa mai uşoară dacă locuieşti la casă. De la curăţatul pomilor primăvara până la tăierea lemnelor de foc, aceste lucrări nu se pot realiza dacă nu deţii uneltele potrivite. nu uita nici de mașina de tuns iarba, necesară pentru a-ți tunde gazonul.

Unelte de grădină. Pe lângă o drujbă, vei avea nevoie de mai multe scule, dacă una dintre pasiunile tale este grădinăritul. O cazma, o lopată, o sapă şi foarfecele reprezintă strictul necesar de care ai nevoie pentru a îngriji cu brio grădina de flori sau de sera cu legume.

Unelte de zugrăvit. Cu toţii ştim că vine un moment în viaţă când doreşti să îţi înfrumuseţezi spaţiul în care locuieşti. O nouă zugrăveală va da un aer nou locuinţei tale, dar pentru acest lucru trebuie să ai la îndemână câteva unelte. Un trafalet – echipat și cu prelungitor, câteva pensule, un şpaclu şi o tăviţă de vopsea sunt uneltele de care ai nevoie pentru a aduce o schimbare în casa ta. Pentru zonele mai înalte vei avea nevoie şi de o scară. Dar cu toate acestea, pentru anumite lucrări mai dificile vei fi nevoit să apelezi la ajutorul unor profesionişti. 

 

Sursă foto: Pixabay

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies

Noua editie este aici!

Descopera cele mai recente articole si grabeste-te sa fi printre primii cititori. Nu rata noutatile si informatiile exclusiviste.

Revista poate fi achizitionata de la distribuitorii de presa sau online de pe siteul www.publisol.ro